• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Tecnología de los Alimentos

  
 
Resultados: Listando 10 de 97 en la página 4 de 10
Nombre
Título
Área
Documento
Facultad
Año
Development and rheological characterization of chocolate fondue special formula...
Development of a frozen dessert associating a cereal bar and a synbiotic ice cream...
Nisin production by Lactococcus lactis subsp. lactis' ATCC 11454 utilizing synthetic...
Influence of ice cream matrix on the behavior and survival of probiotic strains under...
Relações entre migração e redistribuição de umidade, sobre a qualidade e estabilidade...
Resultados: Listando 10 de 97 en la página 4 de 10
Copyright © 2022 Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da USP. Todos los derechos reservados.