• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Tecnología de los Alimentos

  
 
Resultados: Listando 10 de 87 en la página 4 de 9
Nombre
Título
Área
Documento
Facultad
Año
Nisin production by Lactococcus lactis subsp. lactis' ATCC 11454 utilizing synthetic...
Influence of ice cream matrix on the behavior and survival of probiotic strains under...
Relações entre migração e redistribuição de umidade, sobre a qualidade e estabilidade...
Parâmetros de textura e estudo da mobilidade da água por ressonância magnética nuclear...
Mesocarp of pequi (Caryocar villosum alb. pers.): incorporation in bitter chocolate...
Optimization of the rheological properties of probiotic yoghurts supplemented with...
Development of synbiotic apple ice-cream and effect of ingredients on probiotics...
Resultados: Listando 10 de 87 en la página 4 de 9
Copyright © 2021 Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da USP. Todos los derechos reservados.